wat zeggen klanten na een chiptuning bij CTH?

Klantervaringen bij C.T.H. Chiptuning
Schrijf een ervaring

Audi RS3

Wil
Mijn rs3 was al snel maar nu is t nog veel leuker haha
<

Audi A5/S5

Jonny
Weer een 3 tal maanden geleden mijn audi a5 3.0 tdi laten tunen door jullie.
hier dan even mijn ervaring met jullie en een tuner uit willebroek.
begin vorig jaar eerst deze auto laten tunen in willebroek naar 313 pk maar na ongeveer 1 maand begonnen de problemen eerst turbo stuk toen een trilling op de aandrijflijn en dit bleef duren gebeld met hen voor garantie noppes dus (geven 5 jaar garantie op motor en aandrijflijn)dan maar beslist om hem bij de daeler origineel te laten zetten met een software update.
dan dus origineel een paar maanden mee rondegereden en geen enkel probleem meer.
maar wou toch wat meer vermogen en maar een langs gegaan bij CTH voor inlichtingen.
ik kwam er al snel achter dat die 313 pk gewoon veel te veel is voor deze auto wally lachte mij gewoon in mijn gezicht uit en zij hij mag toch kapot dan want dat zal hij zeker gaan.
Toen dus even verteld wat ik al had gehad weer een lach van wally wat zij ik net.
wally zij mij toen ga gewoon naar ongeveer 280 pk en ge zult nooit problemen hebben daar sta ik voorin.
Dat dan maar gedaan inmiddels 20.000 km verder en nog geen enkel probleem en ik durf te zeggen dat ik zeer sportief rijd.
Dus met andere woorden laat je niet verleiden met hoge topvermogens dat zogezegd binnen de marge's is maar denk eerst even na en ga ten rade bij een betrouwbare tuner die geen fabeltjes verteld.
Voor mij is dat dus CTH
Dus hier even mijn slechte en goede ervaring neergezet.
Dit heeft mij natuurlijk wel een pak leergeld gekost.
<

Audi RS3

Peter
Vorige week mijn audi rs3 laten tunen met de extreme tuning.
dit weekeind even naar duitsland geweest en hem eens goed op zijn gas gegaan acceleratie vanaf 120 vol op de gas en hij bleef maar gaan en gaan tot ik helaas op de rem moest voor een 'trage' duitser en dan maar even 185 aangehouden en toen nog eens op de gas dat ding blijft gewoon gaan.

Bedankt voor dit reseltaat
Groeten Peter
<

Audi RS6

Norman
mijn rs 6 binnen gebracht 2 weken geleden hij was al super vlot en met veel koppel maar dit is toch een enorm verschil power en koppel in mega overvloed top bedankt aan het cth team
<

Audi A6/S6

Theo
Alweer enkele maanden geleden mijn audi a6 door cth laten voorzien van een vermogentuning.Na behoorlijk wat zoekwerk op internet wist ik niet meer waar naar toe.Dan maar aan mijn daeler raad gevraagd. Op aanraden van hem naar cth gegaan omdat zij zelf daar veel ervaring mee hadden en ook alles getest wordt op de vermogentestbank.Contact op genomen met cth en een afspraak gemaakt.De auto werd dan ook netjes op hen testbank gezet voor ze aan de tuning begonnen.dan naar een dik uur te wachten de aangepaste software erin en weer testen zij vonden het toen niet perfect en hebben de software dan ook aangepast weer testen en toen waren zij tevreden over het reseltaat.Dan samen met wally een proefrit op de weg al direct een zeer goed voelbaar verschil.Nu inmiddels 25000 km gereden met de tuning erop en heb nog steeds een heel andere auto.
Bedankt CTH groeten theo
<

Audi A4/S4

Pieter wolter
Audi A4/S4 In December de auto laten chippen en het is fantastisch. Wat een merkbaar verschil en het verbruik is absoluut gedaald. Het is een genot met deze auto nu te rijden. Een pluim voor het CTH team voor een perfecte chiptuning. Absoluut aan te raden. (sorry voor late reactie)
Groetjes Pieter
<
Vorige pagina
2 / 3
Volgende pagina
C.T.H. Chiptuning buitenkant
meteen contact?
waar vindt u ons?
C.T.H. Chiptuning
Klein Siberiëstraat 1A
3900 Overpelt
Limburg, België
Openingsuren
Maandag 08:00u - 18:00u
Dinsdag 08:00u - 18:00u
Woensdag 08:00u - 18:00u
Donderdag 08:00u - 18:00u
Vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 08:00u - 12:00u
Zondag gesloten
C.T.H. Chiptuning
by devenox