c.t.h. chiptuning Uw tuningspecialist voor individuele herprogrammatie!

Bekijk onze nieuwe website op www.hamofa-performance.be
Bekijk onze nieuwe website op www.hamofa-performance.be
laat uw auto professioneel chippen
bij c.t.h. chiptuning
C.T.H. Chiptuning is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner voor het chippen van uw auto of camper. Als echte chiptuner schrijven wij elke softwarepakket, om uw wagen te chippen, op maat voor een specifieke wagen. En door ieder softwarepakket, zowel voor baanwagens als competitiewagens, grondig te testen met onze 4x4 vermogenstestbank kunnen wij u de juiste kwaliteit voor een optimale werking garanderen.
In onze moderne werkplaats, met al het nodige testmateriaal, diagnose apparatuur en gereedschap binnen handbereik, werken wij dagelijks aan verschillende soorten auto’s en campers. Dit gaat van kleine stadsauto’s tot echte pk-monsters.
Het gebouw van CTH chiptuning
geschiedenis cth chiptuning
Het bedrijf kent een rijke geschiedenis die begint in 1970. De oprichter van C.T.H. Chiptuning, W. Verhoeven, startte met het opvoeren van crossmotoren en brommers. Logischerwijze was de stap naar raceauto’s, eind ’80, snel gemaakt. Het sleutelen en tunen van de wagens was een echte passie geworden waarna hij begin jaren ’90 ook begon aan luxe wagens.
Hij had de smaak te pakken en volgde in Duitsland en Italië opleidingen om software te herschrijven en verbeteren. Om klanten optimaal te kunnen helpen met zijn kennis over het herprogrammeren van de ECU richtte hij in 1998 C.T.H. bvba op.
C.T.H. Chiptuning werd redelijk snel bekend als de plaats voor chiptuning op maat in Limburg. Maar deze groei van tevreden klanten betekende dat de werkplaats snel te klein werd. Daarom verhuisde C.T.H. in 2009 naar een grotere locatie op het bedrijvenpark in Overpelt (België). Dat jaar startte W. Verhoeven ook met de ECO chiptuning want door de stijgende brandstofprijzen kwam de vraag voor brandstofbesparende chiptuning steeds frequenter.
C.T.H. chiptuning is ondertussen niet meer alleen bekend in Limburg maar wordt gerekend tot de beste chiptuners van België en Nederland. Door te blijven investeren in topmateriaal en schrijven van op maat gemaakte softwarepakketten geven ze nog steeds iedere dag alles om klanten hun voertuigen te verbeteren voor een optimale rijervaring.

c.t.h. is uw partner in chiptuning

C.T.H. Chiptuning is dé ideale partner voor professionele chiptuning in België en Nederland. Door onze jarenlange ervaring, vele tevreden klanten en onze ontwikkelde expertise over de softwarepakketten, zijn wij de meest geavanceerde partner voor het verhogen van de prestaties van uw voertuig. Wij chippen zowel personenauto’s als campers, vrachtwagens en zelfs lichte bedrijfswagens.

Wilt u graag een afspraak om uw wagen te verbeteren?

Contacteer ons dan voor een professionele
en betrouwbare chiptuning
Wilt u graag het vermogen van uw wagen laten stijgen en toch brandstof besparen?
CTH Chiptuning chipt wagens met een individuele software upgrade en test dit op onze eigen vermogenstestbank voor een optimaal resultaat. Ontdek de vermogenswinst en prijzen voor chiptuning van uw wagen.
overzicht merken
Een foto van de binnenkant van CTH chiptuning
C.T.H. Chiptuning buitenkant
meteen contact?
waar vindt u ons?
C.T.H. Chiptuning
Klein Siberiëstraat 1A
3900 Overpelt
Limburg, België
Openingsuren
Maandag 08:00u - 18:00u
Dinsdag 08:00u - 18:00u
Woensdag 08:00u - 18:00u
Donderdag 08:00u - 18:00u
Vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 08:00u - 12:00u
Zondag gesloten
C.T.H. Chiptuning
by devenox